joi, 23 martie, 2023

Dinamo – FC Vaslui, scor 2-0, in Liga I

Publicat:

Echipa Dinamo a invins, duminica, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (0-0), formatia FC Vaslui, intr-un meci contand pentru etapa a II-a a Ligii I, obtinand astfel primele puncte din acest sezon al intrecerii interne.

[rssposition position='1673449089' template='list']

Golurile partidei au fost marcate de Dorin Rotariu in minutul 57, care luni va implini 18 ani, si Cosmin Matei, din penalti, in minutul 90+6.

1-0: Cordos si Caue s-au incurcat reciproc, mingea a ajuns la Dorin Rotariu, care a sutat de la 12 metri lateral stanga in vinclul portii aparate de Straton.

2-0: Valentin Balint a scapat pe cotraatac si a fost faultat de Straton in suprafata de pedeapsa. Portarul formatiei vasluiene a fost eliminat, iar in poarta a intrat Liviu Antal. Mijlocasul vasluienilor a aparat initial lovitura de pedeapsa executata de Cosmin Matei, insa Alexandru Tudor a dictat repetarea acesteia. A doua oara, Matei a tras in dreapta lui Antal, care plonjase in stanga.

Dinamo: Balgradean – Fai, Durimel, D. Grigore, Filip – C. Matei, Rus, Elton (Danciulescu ’62), Curtean – Thomas (Rotariu ’46), Ndaw (Balint ’76). Antrenor: Gheorghe Multescu.

FC Vaslui: Straton – Celeban, Cordos, Varela, Salageanu – Caue – Antal, Buhaescu, Lovrecici (Popovici ’63), Sanmartean (Buziuc ’70) – Temwanjera (Pozder ’59). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonase galbene: Filip ’16, Fai ’23, Ndaw ’60, Rus ’86, Curtean ’90/ Varela ’49, Popovici ’80.

Partida a fost arbitrata de o brigada avandu-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de Valentin Avram si Mircea Orbulet, in timp ce Florin Miron a fost rezerva.

Observatorii partidei au fost Eduard Alexandru si Ioan Muresan.

La meciul disputat pe Arena Nationala au asistat 10.684 de spectatori, printre care si fostul tehnician al dinamovistilor, Walter Zenga, dar si atacantul Marius Alexe, care este imprumutat la Sassuolo.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite