Discurs „altfel” al lui Becali dupa derby-ul cu Dinamo: „E foarte bine ca n-avem nicio victorie!”. Ce a spus despre dubla si golul de senzatie al lui „Mbappe” Coman

0
44

Gigi Becali a reacţionat la cald după derby-ul FCSB – Dinamo, încheiat 3-3 pe Arena Naţională. Omul cu banii de la FCSB a avut un discurs "altfel" faţă de cel cu care a obişnuit după meciuri, mai ales la cald. Becali a surprins prin declaraţiile sale de după partidă, când a spus că nu-l deranjează că echipa sa nu are nicio victorie în acest start de sezon.
 

Becali spune că e interesat doar de Europa League în momentul de faţă, de unde vin banii. Mai mult, acesta a spus că nu are ce să reproşeze echipei. "E foarte bine că nu avem nicio victorie. O să spuneţi că glumesc. Dar e foarte bine, pe mine mă interesează meciul de joi. Europa League, asta mă interesează acum. Şi cum arată echipa pentru meciurile acestea. Dacă jucăm aşa, nu ne va fi greu cu Hajduk Split. Iar campionatul îl luăm la 15 puncte.

Sigur că e dezamăgire pentru că vorbim de minutul 89, când ne-au egalat, mingea era la noi. N-am ce să reproşez atitudinea s-a văzut, valoarea s-a văzut. Fotbalul l-am jucat noi, ei au jucat din ambiţie", a spus Becali după meci.

Cât despre dubla şi golul de senzaţie a lui Florinel Coman, direct din corner, Becali a spus: "A dat două goluri, ce?! Dacă n-am câştigat, degeaba!".

prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.