joi, 25 aprilie, 2024

Discursul lui Rădoi l-a enervat pe Becali: “Mă deranjează că vorbeşte despre mine!”. Cum se apără după acuzaţiile finului

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali i-a răspuns lui Mirel Rădoi, cel care a comentat în termeni duri unele decizii luate de omul cu banii de la FCSB. Naş şi fin, cei doi nu mai sunt într-o relaţie foarte strânsă după scurta aventură ca antrenor la echipa lui Becali a fostului căpitan din Ghencea. Becali spune că este deranjat de cum vorbeşte Rădoi despre el în intervenţiile de pe TV.
 

Fostul finanţator al FCSB spune că este deranjat de modul în care Rădoi se adresează când vorbeşte despre el. Mai exact de faptul că Rădoi nu foloseşte pronumele de politeţe când vorbeşte despre el. Relaţia dintre Becali şi Rădoi s-a răcit din cauza tratamentului pe care latifundiarul i l-ar fi aplicat fostului jucător şi antrenor al roş-albaştrilor în scrutul mandat de banca FCSB.

Becali a amintit şi de momentul în care Mirel Rădoi încă era jucător în activitate şi a declarat că îşi doreşte să se stabilească în străinătate, fiind deranjat de condamnarea primită de naşul său.

"Una e să îţi dai cu părerea cum mai fac unii şi altii, alta e ce face Mirel. El judecă. Nu mă voi supăra pe el niciodată pentru că este finul meu. Nu pot uita când a zis că pleacă din România pentru că îi este atacată familia, adică eu, naşul lui. Dar mă deranjeaza că vorbeşte despre mine cu «el». Să spună «dânsul», nu «el». Poate bate câmpii, dar nu sunt «el» cu Mirel", a declarat Becali la Pro X.

prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img