vineri, 29 martie, 2024

Dmitri Peskov comentează la CNN condamnarea lui Navalnîi: Dacă o persoană este infractor, ea ar trebui să fie în închisoare. Nimeni nu se teme de el

Distribuie:

Publicat:

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, afirmă că liderul opoziţiei din Rusia, Aleksei Navalnîi, condamnat marţi la nouă ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de ”escrocherie” şi ”ultraj" vizând un magistrat, strângea bani prin fundaţia sa de la oameni obişnuiţi din Rusia şi a cheltuit o parte din ei în scopuri personale. "Nimeni nu se teme de el. Dacă o persoană este infractor, ea ar trebui să fie în închisoare. Este la fel cum se întâmplă în Statele Unite, şi în ţările europe", a afirmat el, potrivit news.ro.

Întrebat marţi seară, la CNN, de ce se teme Rusia de Aleksei Navalnîi sau de jurnalişti, Dmitri Peskov a răspuns că nimeni nu se teme de Navalnîi, dar că acesta este un infractor al cărui loc este după gratii.

„Navalnîi este un deţinut, a avut o primă sentinţă, acum are o a doua condamnare. Este o infracţiune pur economică: strângea bani prin fundaţia sa de la oameni obişnuiţi din Rusia şi a cheltuit o parte din aceşti bani în scopuri personale. Asta, în ţara noastră, înseamnă fraudă şi trebuia să fie pedepsit. Nimeni nu se teme de el. Dacă o persoană este infractor, ea ar trebui să fie în închisoare. Este la fel cum se întâmplă în Statele Unite şi în ţările europene”, a afirmat Dmitri Peskov marţi seară la CNN.

COntinuarea pe stirirpesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img