joi, 28 martie, 2024

Document fals prezentat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat care a prezentat la controlul de frontiera un document fals pentru autoturismul pe care il conducea.

 In ziua de 23 ianuarie, in jurul orei 12.30, in P.T.F. Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Ion S., in varsta de 46 de ani, conducand un autoturism marca BMW, inmatriculat in Italia.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea sticker-ului care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, in urma carora au stabilit ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia  autentic, fiind fals.” declara Irina MIRICA, purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Ion S. a declarat ca nu este proprietarul autoturismului in cauza si ca nu are nu are cunostinta despre faptul ca documentul prezentat la controlul de frontiera este fals.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img