vineri, 29 martie, 2024

Doi pescari au găsit o sticlă cu un mesaj scris în 1989, în mijlocul râului

Distribuie:

Publicat:

Doi pescari care se aflau în mijlocul unui râu, au avut parte de o surpriză neașteptată. Cei doi au descoperit o sticlă în care se afla o scrisoare plină de însemnări din 1989. După ce au aflat mai multe detalii despre autor, pescarii au izbucnit pe loc în lacrimi.

O scrisoare ce se afla într-o sticlă a creat multă agitație în mediul online. Doi pescari ce făceau parte dintr-un echipaj mai mare au descoperit obiectul necunoscut pe râul Yazoo din Mississippi. În momentul în care au descoperit ce conține scrisoarea, membrii echipajului au făcut tot posibilul pentru a descoperi cine este autorul și unde locuiește.

Sticla cu mesajul neașteptat care i-a emoționat pe doi pescari din Mississippi

Mitchell și colegul său, Brad Babb, sunt cei pescari ce au descoperit sticla cu scrisoarea în interior în timp ce se aflau în timpul programului. Aceștia au putut observa faptul că hârtia din interior era umedă, deși sticla era închisă, așa că au luat hotărârea de a o lăsa preț de câteva secunde în cuptorul cu microunde pentru a se putea usca. Deși o bucată din scrisoare s-a destrămat imediat, pescarii au reușit să o pună la un loc pentru a putea descoperi ce scrie.

Potrivit declarațiilor făcute de Mitchell și colegul său, Brad Babb, cei doi au aflat că scrisoarea îi aparține lui Brian Dahl, un elev de clasa a șasea, ce a participat cu bucurie la un proiect școlar în anul 1989. Sticla a fost aruncată în lacul Sardis, la aproximativ 296 de mile de locul în care a fost găsită.

După ce povestea și imaginile au devenit virale pe internet, tatăl băiatului i-a contactat pe cei doi pescari din dorința de a le răspunde la întrebări. Din păcate, tânărul elev de clasa a șasea s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani și nu a apucat să vadă ce s-a întâmplat cu proiectul său școlar. Pescarii sunt hotărâți să meargă să îi întâlnească pe membrii familiei băiatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img