joi, 28 martie, 2024

Donald Trump, vizita in Romania? (surse)

Distribuie:

Publicat:

Potrivit unui zvon lansat de DCNews.ro, insa neconfirmat de autoritatile la cel mai inalt nivel din Romania, Donald Trump ar urma sa efectueze o vizita oficiala in tara noastra la sfarsitul lunii mai. Autoritatile romane la cel mai inalt nivel din Romania si fara de care o asemenea vizita nu ar fi posibile au negat pentru stiripesurse varianta.
“Se lucreaza la organizarea unei vizite a presedintelui american Donald Trump, la sfarsitul lunii mai”, ar fi declarat, pentru DCNews, surse de la Washington, care au dorit sa-si pastreze anonimatul. 

Vizita presedintelui SUA s-ar putea produce dupa reuniunea NATO din Europa, care se va desfasura la sfarsitul lunii mai sustine Bogdan Chiriac la Antena 3. Presedintele Trump ar urma sa stea in tara noastra pana la 24 de ore, timp in care ar putea sa rosteasca un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului si sa participe la un miting similar cu cel din 2002, cand presedintele George W. Bush a vizitat Bucurestiul inaintea invitarii Romaniei in NATO.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img