marți, 28 martie, 2023

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F Albita au descoperit la controlul de rutina, un sofer al unui autoturism marca Renault Megane, care a prezentat un talon I.T.P fals.

Sambata 28 martie, in jurul orei 11.00 in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Ion. M, in varsta de 35 de ani, conducand un autoturism marca Renault Megane, inmatriculat in Italia.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea colantului care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice pentru autoturism, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca acesta nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic.

    „In legatura cu cele constatate Ion M.,a declarat ca autoturismul i-a fost incredintat, in baza unei procuri, de catre proprietarul autoturismului si nu are cunostinta despre faptul ca talonul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice ar fi fals sau falsificat.” a declarat Nelu ZAHARIA, purtator de cuvant al I.T.P.F. Iasi

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite