vineri, 26 aprilie, 2024

„Dureri de femeie însărcinată” Iubita lui Culiță Sterp, stări de rău în vacanță, în vârful muntelui: „Nu îmi place să mă plâng”. Fanii s-au gândit imediat că artistul așteaptă un al doilea copil

Distribuie:

Publicat:

Logodnica lui Culiță Sterp și-a băgat fanii la bănuieli imediat după ce artistul a postat în mediul online un filmuleț cu iubita sa, în care le-a împărtășit că se simte rău.

Culiță Sterp  și logodnica sa se află în vacanță la munte, însă se pare că au parte și de peripeții cu totul neașteptate. Cu numai câteva momente în urmă, artistul a postat în mediul online un scurt filmuleț în mediul online în care se afla în lift alături de logodnica sa, moment în care și-a înștiințat fanii că tânăra mămică nu se simte bine. 

Admiratorii cuplului s-au gândit imediat că ar fi vorba despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil al familiei, așa că nu au ezitat să-i trimită tinerei mesaje pentru a face chiar ea lumină în acest caz. La scurt timp, după ce a primit mai multe mesaje din partea fanilor în legătură cu presupusa sarcină, a asigurat pe toată lumea că ceea ce simte nu sunt dureri de femeie care așteaptă un copil.

COntinaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img