vineri, 29 martie, 2024

Efectul vindecător al cepei: Cum să o folosești pentru a te vindeca de răceală

Distribuie:

Publicat:

Atunci când suntem răciţi, apelăm fie la medicamente, fie la remediile naturiste, învăţate de la mamă sau de la bunică. În această situaţie, ceapa poate fi un adjuvant excelent, care te va scăpa mult mai repede de răceală decât oricare alt truc. Iată cum funcţionează!

Ceapa este un aliment apreciat, din cele mai vechi timpuri, pentru calităţile sale nutritive. Ea conţine vitamina B6, vitamina C, potasiu, fier, acid folic, dar şi alte minerale şi compuşi care s-au dovedit a fi benefici pentru sănătatea organismului.

De remarcat este faptul că manganul din compoziţia cepei are efect antiinflamator şi apără organismul de gripă şi răceală. De aceea, atunci când eşti răcit, este recomandat ceaiul şi consumul de ceapă. Însă, potrivit experţilor, cu ajutorul unui truc special, vei combate şi mai repede răceala, decât în oricare alt mod, scrie clickpentrufemei.ro.

Cea mai simplă modalitate de a scăpa de răceală

Vei scăpa mai repede de răceală dacă, pe lângă tratamentul pe care îl urmezi deja, îţi vei pune în şosetă, înainte să mergi la culcare, o ceapă. În acest mod, bacteriile vor fi absorbite de ceapă, iar sângele tău va fi curăţat. Desigur, este important să foloseşti ceapă organică, care nu a fost tratată cu substanţe chimice.

Tot ce trebuie să faci este să tai ceapa pe jumătate sau felii, încât să le poţi pune pe talpă. Rulezi şoseta pe talpă, astfel încât ceapa să nu cadă, iar apoi laşi alimentul să acţioneze toată noaptea.

În plus, se spune că acest aliment stimulează circulaţia sângelui în picioare. În timpul nopţii, proprietăţile vindecătoare ale cepei vor fi absorbite în picioare, iar circulaţia va fi pusă în mişcare. Acest truc este extrem de popular în China.

COntinuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img