joi, 25 aprilie, 2024

Este oficial! Mihai Petre revine in juriul “Romanii au talent“

Distribuie:

Publicat:

Este oficial faptul ca Mihai Petre revine in juriul “Romanii au talent“, alaturi de Andra, Andi Moisescu si Florin Calinescu. Acesta revine la emisiunea de la Pro Tv dupa plecarea Mihaelei Radulescu, care a anuntat ca a luat decizia de a parasi show-ul „din motive personale”.

“Sunt bucuros sa revin in show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte placut, similar celui pe care-l traiesti atunci cand te intorci acasa dupa mult timp si abia astepti sa te reintalnesti cu cei dragi. Ma refer aici la colegi, dar si la cei mai talentati romani, cu care voi avea privilegiul sa interactionez din nou. Eu, Andra, Andi si Florin ne dorim sa scoatem la iveala talentul suprem. Eu ma voi ingriji in mod special, in stilul meu caracteristic, sa scot la iveala numai talentul din aceasta emisiune”, spune Mihai Petre.

Filmarile pentru sezonul noua a show-ului Romanii au talent debuteaza vineri, 5 octombrie.

„Nu voi mai putea participa la nou sezon!”

Colaborarea Mihaelei Radulescu cu Pro TV a inceput in urma cu patru ani. De atunci, a fost la masa juriului, alaturi de Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, inlocuit apoi de Florin Calinescu, alegand unii din cei mai talentati romani sositi la preselectii.

„Dragii mei,

Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!”, a anuntat Mihaela Radulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img