sâmbătă, 24 februarie, 2024

Exploziv! Rasturnare de situatie in cazul crimei care a cutremurat Romania! Olandezul pedofil si criminal a mai facut o vizita la Iasi si in luna februarie!

Distribuie:

Publicat:

• Olandezul pedofil si criminal ar mai fi facut o vizita la Iasi • Dupa intreg scandalul din toata tara, au iesit la iveala detalii cutremuratoare • Olandezul a facut o victima la Iasi, atunci cand a venit in anul 2016, insa, se pare ca a ajuns la Iasi si in 2014  

Johannes Visscher, olandezul de 46 de ani care a violat si omorat o copila, a mai facut o vizita la Iasi. Reporterii BZI v-au prezentat in exclusivitate una dintre cele mai interesante anchete jurnalistice care a dovedit ca olandezul a fost la Iasi si a facut o victima.

Reporterii au continuat investigatiile si au aflat ca Visscher a mai fost la Iasi inainte cu doi ani de a comite fapta de la Horlesti. Johannes Visscher a petrecut cateva zile la Iasi, mai precis, intre 13 si 16 iunie 2016 si in anul 2014, spre sfarsitul lunii februarie. In 2014, Johannes Visscher ar fi ajuns la Iasi dupa ce ar fi castigat un concurs.

ontinuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img