sâmbătă, 20 aprilie, 2024

„Falsez pentru tine”, noua emisiune de la PRO TV! Mihai Bobonete va fi prezentator

Distribuie:

Publicat:

Nu este o gluma! Pro TV pregateste un nou format de emisiune, intitulat Falsez pentru tine.  Este vorba despre un show de vocidupa formatul „I can see your voice”. Falsez pentru tine, noul show care va incepe in aceasta toamna la Pro TV, il are prezentator pe Mihai Bobonete.

Alaturi de Bobonete vor fi patru consilieri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira si Razvan Fodor. Ei ii vor ajuta pe invitati sa-si spuna parerea si sa descopere care dintre concurentii de pe scena are, intr-adevar, voce si care falseaza, potrivit paginademedia.ro.

In fiecare editie, un artist cunoscut in muzica romaneasca va trebui sa-si dea seama care dintre cei opt concurenti aflati pe scena are voce si care falseaza. Asta fara ca acestia sa cante! In fiecare runda, invitatul va elimina concurentii despre care crede ca nu au voce. Adevarul va fi dezvaluit abia la final.

Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii.  Daca invitatul special a facut alegeri bune pana la final, telespectatorii vor avea ocazia sa vada un duet intre concurentul finalist si cantaretul celebru. Concurentul afon care reuseste sa-i pacaleasca pe invitat si consilieri ca are voce si ajunge in finala pleaca acasa cu un premiu de 10.000 de lei. Daca finalistul este un bun cantaret, HaHaHa Production ii va produce primul single.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img