joi, 28 martie, 2024

FC Garceni, noua campioana judeteana

Distribuie:

Publicat:

FC Garceni este noua campioana judeteana. Formatia coordonata de Mircea Scutelnicu a trecut, dramatic, scor 3-2, de FC 2002 Vaslui, in finala play-off-ului, meci disputat la Ivanesti. Meciul a fost unul spectaculos, cu goluri frumoase, ocazii uriase si multa ambitie in joc. Scorul a fost deschis de Garceni, prin Ionut Pintilie, dupa numai opt minute de joc, pentru ca vasluienii sa restabileasca egalitatea, cu cinci minute inainte de pauza, prin Sergiu Girdea. FC 2002 Vaslui a avut parte de sustinere, aproximativ 50 de suporteri oferind o atmosfera demna de prima liga.

La reluare, formatia gazda a avut trei minute senzationale, perioada in care a marcat de doua ori, prin Viorel Bojoaga si acelasi Ionut Pintilie.

In minutul 76, vasluienii reduc din diferenta prin Hariuc. Mult mai experimentati, jucatorii Garceniului s-au aparat exact in ultimul sfert al meciului, conservand avantajul de un gol, ce i-a adus un nou trofeu si dreptul de a participa la barajul de accedere in liga a treia, unde va intalni campioana judetului Braila, Victoria Traian.

Turul va avea loc pe 17 iunie 2017, ora 18, in deplasare, iar returul pe 24 iunie 2017, ora 17:30, cel mai probabil, la Vaslui.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img