vineri, 29 martie, 2024

Fermierul Titinel Ursu de pe Valea Prutului :” …Dumnezeu este bun si nu ne-a uitat si a facut ca zapada sa ajunga si pe meleagurile noastre.”

Distribuie:

Publicat:

Fermierul si consilierul local al comunei Falciu, Titinel Ursu, a postat pe retelele de socializare un mesaj in care se bucura de zapada care a cazut in zona sa. In mesajul sau, Ursu a mentionat ca anul 2022 a fost unul secetos si ca zapada a venit ca un ajutor pentru culturile lor. El a exprimat speranta ca vor mai fi precipitatii in urmatoarele zile, pentru a ajuta culturile sa creasca si a aratat credinta sa in Dumnezeu, mentionand ca acesta este cel care a facut ca zapada sa ajunga in zona lor. El a incheiat mesajul dorindu-le tuturor o zi cat mai placuta si sperand ca anotimpul va fi favorabil pentru agricultura.

“ Buna ziua, dragi prieteni, buna ziua tuturor. Haideti sa ne bucuram impreuna de zapada pe care am primit-o in zona Falciului. Se pare ca in acest an Dumnezeu este de partea noastra, stim cu toti ca venim dupa un an cu o seceta extraordinar de puternica. Dar Dumnezeu este bun si nu ne-a uitat si a facut ca zapada sa ajunga si pe meleagurile noastre. Noi avem o cultura de 1000 hectare de grau si 600 hectare rapita. Cu speranta ca vom mai primi precipitatii in urmatoarea perioada , eu va doresc o zi cat mai placuta si Doamne Ajuta !” afirma acesta intr-o filmare in regim live de pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img