vineri, 26 aprilie, 2024

Filmul complet al triplului asasinat de la Satu Mare! Criminalul si-a ucis bunica si tatal si apoi si-a asteptat mama in statia de microbuz! Ce a facut barbatul dupa ce le-a luat viata rudelor

Distribuie:

Publicat:

Razvan Rentea, barbatul din Satu Mare banuit ca si-ar fi ucis parintii si bunica, a fost saltat de politisti direct de la inmormantarea celor trei victime. Potrivit unor surse, filmul complet al triplului asasinat s-a petrecut dupa un scenariu demn de un film horror pe care Razvan Rentea, in varsta de 33 de ani, l-ar fi pus la cale pentru a se razbuna. Criminalul ar fi mers la casa parintilor sai din localitatea Apa si si-ar fi ucis bunica si tatal. Cei doi au fost gasiti, plini de sange, in casa.

Ulterior, stiind ca tatal trebuia sa mearga in statia de microbuz pentru a-si astepta sotia care venea de la munca, suspectul tripului asasinat s-a urcat in masina si a mers in statie, acolo unde si-a asteptat mama si apoi a dus-o acasa. Odata ajunsi acasa, femeia a fost ucisa pe treptele usii din spatele locuintei, acolo unde a fost gasita, alaturi de punga de cumparaturi si de poseta.

Dupa ce si-a ucis rudele, Razvan Rentea a plecat si a revenit a doua zi, atunci cand tripla crima a iesit la iveala.

Procurorii si politistii au efectuat cercetarea la fata locului, iar ulterior au verificat si fantana din curtea casei pentru a gasi arma crimei. Razvan Rentea a fost luat pe sus de politisti direct de la inmormantarea parintilor si a bunicii si condus la Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare, acolo unde a fost audiat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img