sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fiul lui Alexandru Arsinel a povestit in ce stare este mama lui, dupa inmormantare. Cea mai mare durere: “Mama este distrusa de durere, socata”

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arșinel nu mai este! Marele actor a plecat dintre noi, dar a lăsat în urma sa o întreagă istorie. Nu v-a putea fi uitat vreodată pentru că talentul său a fost uriaș, iar realizările sale în lumea artistică sunt incomensurabile. În urma maestrului a rămas o soție îndurerată și doi fii care au făcut tot ce le-a stat în putință ca să-l salveze.

Ce a declarat fiul lui Alexandru Arșinel după înmormântare

Cristian, unul dintre băieții lui Alexandru Arșinel a declarat că toată familia trece prin momente cumplite și că mama lui, soția regretatului maestru este șocată de această pierdere. Fiul actorului a spus că va merge în fiecare zi la ea pentru a se asigura că nu-i lipsește nimic.

„Încercăm să ne revenim. Mama este distrusă de durere, șocată de moartea tatălui nostru. O să merg în fiecare zi la ea, să am grijă de dânsa.”, a declarat Cristian Arșinel, pentru Click!.

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel a suferit, în urmă cu câțiva ani, un accident casnic, în urma căruia a rămas paralizată. Cei doi și-au fost alături unul altuia până în ultimul moment, timp de 56 de ani. Marele actor a fost discret cu privire la viața sa personală, însă a spus în cartea sa că întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc.

Ce spunea marele actor despre accidentul soției sale

În ultimii ani din viață, Alexandru Arșinel a avut grijă de soția sa cum a știut mai bine. Marele actor a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre ce i s-a întâmplat partenerei sale de viață și cum a ajuns să fie dependentă de un scaun cu rotile.

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că înseamnă o paralizie. Suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, povestea Alexandru Arșinel în cadrul unei emisiuni.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie la un spital din Capitală unde a stat internat câteva săptămâni. Medicii luaseră decizia de a-l intuba și ventila mecanic, însă, oricât de serioasă era această decizie, toți cei care l-au cunoscut și l-au îndrăgit/apreciat, sperau să își revină și să se întoarcă pe scenă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img