miercuri, 24 aprilie, 2024

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul cu soția lui, Brigitte Sfăt. Ce decizie a luat afaceristul

Distribuie:

Publicat:

Căsnicia dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a ajuns la final după trei ani. Cei doi au avut parte de mai multe momente tensionate, însă de această dată au decis să pună capăt relației. Vedeta l-a acuzat pe partenerul ei de violență domestică, dar și că ar fi părăsit-o după ce ar fi purtată o ținută provocatoare atunci când s-a întâlnit cu tatăl copilului ei într-un mall din Capitală. Deși a ezitat să vorbească despre relația lor, Florin Pastramă a făcut primele declarații cu privire la divorțul dintre el și frumoasa brunetă.

Mariajul dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt a ajuns la final, asta după ce frumoasa brunetă l-a acuzat pe partenerul ei de viață de violență domestică, dar și că ar fi părăsit-o chiar înainte să împlinească trei ani de căsnicie.

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul cu Brigitte Sfăt

Florin Pastramă a ezitat să vorbească despre separarea dintre el și Brigitte Sfăt, însă de această dată afaceristul a oferit primele declarații cu privire la divorțul dintre el și partenera lui. Florin Pastramă a mărturisit că așteaptă să se mai calmeze lucrurile dintre ei, iar atunci va oferi mai multe detalii.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, potrivit click.ro.

Motivul pentru care Florin Pastramă a părăsit-o pe Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt a fost agresată de partenerul ei chiar în mijlocul străzii, însă vedeta a fost cea care l-a iertat. După incidentul violent, Florin Pastramă a decis să o părăsească pe soția lui, asta după ce ar fi purtat o ținută provocatoare atunci când s-a întâlnit cu tatăl fetiței într-un mall din Capitală.

''Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(…). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?'', a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img