marți, 28 martie, 2023

Publicat:

Irina Loghin a implinit  de curand 78 de ani si a fost omagiata de lumea artistica. Printre prietenii sai se numara si actorul Florin Piersic, alaturi de care a aparut impreuna in cateva spectacole de televiziune, unde au interpretat mai multe piese, Piersic marturisind ca a fost dintotdeauna un mare admirator al Irinei Loghin.

„Eram foarte tanar. Am vazut-o si am auzit-o, pe scena, intr-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiratia. Cred ca in ciuda faptului ca nu eram atat de matur sa pot judeca lucrurile la rece, m-am gandit si am simtit ca asa trebuie sa fie si sa arate femeia romanca. Cantecul ei, vocea puternica si tulburatoare „m-au aruncat” pentru cateva minute inapoi cu aproape douazeci de ani, in raiul copilariei mele”, a povestit, la un moment dat, Florin Piersic.

„Era clar, femeia asta avea in voce, in atitudine, pe chip, sunetele ce-mi tulburasera inima cand eram doar o crenguta de piersic ce inmugureste. Am intrebat pe cineva cine-i taranca asta romanca, care nu ma lasa sa traiesc!? Mi-a raspuns: Irina Loghin! Asa de tare imi placea, ca mi-ar fi placut sa-mi fie si nevasta! Intr-o seara, Costel Constantin, mi-a spus ca Irina e-n sala. Cred c-am jucat ca niciodata. Doream s-o impresionez, sa vada si ea ca nici eu nu sunt de colo. Ati inteles ce este Irina Loghin pentru mine? Ba a fost si va ramane „dulcea doina” a tineretii si implinirii mele ca artist. Mi-a pus o pana la aripile cu care incerc sa zbor! Irina, iti multumesc!”, a incheiat marele actor, conform wowbiz.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite