miercuri, 24 aprilie, 2024

Florinel Coman, înaintea partidei cu DAC 1904: ‘Trebuie să fim cerebrali, avem meci şi la Bucureşti’

Distribuie:

Publicat:

Căpitanul echipei FCSB, Florinel Coman, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să dea dovadă de inteligenţă în partida cu FC DAC 1904 Dunajska Streda, din prima manşă a turului 3 preliminar al Europa Conference League la fotbal, având şansa să se califice la Bucureşti, în retur.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă care e pe primul loc în campionat, dar am venit setaţi pentru a câştiga acest meci. Jucăm cu o echipă care e într-o formă foarte bună, dar vrem să ne facem jocul pe care ni-l dorim şi să câştigăm. Eu cred că trebuie să fim cerebrali, avem meci şi la Bucureşti, deci putem să ne calificăm şi în a doua manşă. Aşa cum am făcut şi meciul trecut. Dar noi vrem tratăm meciul la victorie, să punem presiune pe ei şi să ne întoarcem cu un rezultat bun la Bucureşti", a spus Coman, potrivit Agerpres.

El s-a arătat încrezător în şansele echipei sale de a se califica în grupele Europa Conference League: "S-a tras la sorţi, dar important este acest meci, să trecem mai departe. Eu cred că putem să ne calificăm în grupe, avem un culoar bun".

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img