sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fostul director DRDP Iasi, mesaj emotionat pentru Viacons Rutier Husi : acum a venit timpul sa faceti pasul de la Europa League la CHAMPION LEAGUE – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Fostul director Mugurel Laicu, a postat pe pagina sa de socializare, un mesaj emotionant, dedicat drumarilor huseni din cadrul Firmei Viacons Rutier, condusa de managerul general Ioan Ciomaga pe care il felicita pentru profesionalismul si rigulozitatea demonstrata in lucrarile efectuate .

Acesta afirma faptul ca firma Viacons Rutier, înființată in anul 2001, cu un capital integral romanesc, prin seriozitate si multa munca, a reusit sa devina un etalon in calitatea lucrarilor rutiere executate, iar cu un portofoliu de peste 400 de lucrari, acestia ar trebui  sa indrazneasca  sa mearga și sa efectueze lucrari de o calitate superioara si in alte judete din Moldova si de ce nu sa incerce si mai sus .

Va redam mai jos intreaga postare a domnului Mugurel Laicu :

"SC Viacons Rutier este o companie cu capital privat integral românesc, înființată în 2001, având ca obiect principal de activitate construcția de drumuri și poduri.
????. Cu o cifră anuală de peste 13 milioane de euro, SC Viacons Rutier are în portofoliu peste 400 de proiecte de infrastructură rutieră finalizate și peste 40 în curs, cu peste 1,5 milioane de beneficiari din toată zona Moldovei.
???? Felicitări bravilor drumari hușeni , felicitării dlui Ing Ioan Ciomaga – un drumar de exceptie, plin de energie,viguros dar și extrem de riguros calități fără de care nu poți face performantă in acest domeniu deosebit de greu dar care dacă nu îl tradezi îți poate oferi nenumărate satisfactii profesionale!
???? Vasluienii pot fi mândrii că au in județul lor un constructor de talia VIACONS HUSI !
????. Repet și acum ce am spus acum 1 an :
“ Dragi constructori drumari de la VIACONS HUSI- formați o echipă redutabilă , profesionistă călită in numeroasele lucrări făcute, acum a venit timpul să faceți pasul de la EUROPA LEGUE la CHAMPION LEGUE, cu alte cuvinte să faceți lucrări și in alte județe din Moldova,să vă arătați măestria și la viitoarele tronsoane de autostradă( zi) ce vor fi construite in Moldova!
???? Sunt convins că alături de celebrii drumari de la UMB ( care au trecut de mult Carpații cu lucrări realizate exceptional) in MOLDOVA pot in orice moment sa înceapă lucrări de anvergură in infrastructura rutieră firme care au acumulat o mare experiență,sunt dotate cu utilaje și dispun de
“ AURUL” necesar ,aducă de forță umană calificată!
????. Mă gândesc aici la VIACONS HUSI, DANLIN Piatra Neamt, ECHY SAM TG FRUMOS, CONEST IASI, CONEX TRUST BACAU, TASA BOTOȘANI , AQUA PARC , AUTOTEHNOROM SUCEAVA etc "

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img