joi, 28 martie, 2024

Fostul fundas al gruparii FCSB, Dorin Goian: CFR Cluj are cele mai mari sanse sa castige titlul Ligii 1

Distribuie:

Publicat:

Fostul fundaș al grupării FCSB, Dorin Goian (39 de ani), a declarat că deși ar vrea ca formația patronată de Gigi Becali să câștige campionatul Ligii 1, scaunul de lider îl va ocupa, și în acest sezon, actuala campioană a României, CFR Cluj, anunță MEDIAFAX.

"CFR are cel mai mari șanse să ia titlul, în ciuda revenirii FCSB-ului. Într-adevăr pe sfârștiul anului 2019 FCSB a venit cu un plus mare, a recuperat diferența de puncte. Jocul e mul mai bun, dar eu rămân la părerea că CFR e principala favorită.

(n.red. – duminică, 3 februarie, îm etapa 23, CFR Cluj se întâlnește cu FCSB) – Mi-aș dori să câștige ca FCSB să câștige campionarul, dar nu cred că rezultatul va influența foarte mult ceea ce se va întâmpla în play-off", a spus Dorin Goian, pentru Digi Sport.

Goian a evoluat în perioada martie 2004 – iulie 2009 în tricoul FCSB-ului, timp în care a evoluat în 153 de partide, a marcat 15 goluri și a oferit șase pase decisive.

CFR Cluj este liderul Ligii 1, cu 44 de puncte, în timp ce FCSB este pe locul trei, cu 39 de puncte, și un meci în minus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img