joi, 28 martie, 2024

Frații proxeneți din Vaslui care riscă 600 de ani de închisoare. Prin ce metode își torturau prostituatele în Spania

Distribuie:

Publicat:

Cristian și Sebastian Săndulache sunt frații proxeneți din Vaslui care și-au pus bile în penisuri pentru a provoca dureri prostituatelor violate în Spania. Bărbații au fost trimiși în judecată pentru trafic de ființe umane, proxenetism și spălare de bani și riscă o pedeapsă de 600 de ani de închisoare.

Fiecare dintre frați și-a introdus bile metalice în penis pentru a provoca dureri mai mari femeilor pe care le violau, au precizat procurorii în instanță, potrivit mirror.co.uk. Cristian și Sebastian Săndulache au fost acuzați că ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze într-un bordel din localitatea Oviedo din Spania. De pe urma fetelor care practicau cea mai veche meserie din lume, indivizii obțineau în fiecare noapte peste și 10.000 euro.

Citeste si

CSM solicită Inspecţiei Judiciare să facă verificări în urma acuzațiilor la adresa DNA, formulate de Mihaiela Iorga și de Vlad Cosma

VIDEO/ Raluca Zenga scrie a treia carte. De data asta, un roman

INCREDIBIL! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: “Pot să vă ajut?”

Ejacularea feminină: Medicii au aflat care-i adevărul din spatele ei

Procurorii, care au instrumentat cazul înfiorător, susțin că o prostituată a rămas fără un braț, care i-a fost fost tăiat cu o sabie de samurai. Mai mult, în cazul în care nu reușeau să obțină suficienți bani de la clienți, fetele erau forțate să mănânce bancnote euro.

Riscă 600 de ani de închisoare

The Olive Press scrie că frații din Vaslui riscă 600 de ani de închisoare pentru faptele înfiorătoare de care sunt incriminați. Judecați de Tribunalul provincial din Oviedo, proxeneții sunt acuzați de trafic de ființe umane, proxenetism, spălare de bani.

În instanță, bărbații au fost bănuți că i-ar fi cerut lui Ionuț Baciu, omul lor de încredere, „să aducă mai multă apă” pentru a le forța pe prostituate să înghită bancnote. Indivizii le-au avertizat pe femeile forțate să se prostitueze: „Dacă se va mai întâmpla din nou, veți mânca monede data viitoare”

Deși este fratele mai mic, Cristian Săndulache, în vârstă de 34 de ani, este considerat liderul clanului, în vreme ce Sebastian are un „rang” inferior în rețeaua de proxeneți.

Cei doi frați din Vaslui au mai fost condamnați la închisoare. În penitenciar, fiecare și-a făcut o serie de incizii în penis pentru a-și introduce bile metalice. Aceste obiecte îi ajutau să obțină mai multă plăcere în timpul relațiilor sexuale. Pe de altă parte, provocau dureri înfiorătoare femeilor pe care le-ar fi abuzat.

Victimele, A.C. și A.G.M., și-au povestit experiențele înfiorătoare în instanță. Femeile au mărturisit că au fost seduse de cei doi frați încă din România. Au fost convinse să se stabilească în Spania pentru o viață mai bună. După ce au ajuns în străinătate, bărbații care le-au jurat iubire s-au transformat în proxeneți. Fetele erau snopite în bătaie, violate, umilite și obligate să se prostitueze.

Una dintre victime a povestit că unul dintre frați, Cristian Săndulache, a amenințat-o că îi va incendia mama și bunica, în vreme ce Sebastian Săndulache i-a spus că îi va viola sora mai mică.

Potrivit presei iberice, unele dintre prostituate au rămas însărcinate în urma abuzurilor sexuale, însă au fost forțate să facă avort. Pentru a renunța la sarcină, femeile au revenit în România, cu toate că erau însărcinate în mai mult de 15 săptămâni.

O altă victimă a povestit că unul dintre frați a snopit-o în bătaie și o săptămână nu s-a mai putut ridica din pat. Mai apoi, frații i-ar fi tăiat unul dintre brațe cu o sabie de samurai.

Cristian și Sebastian Săndulache au plătit o sumă colosală ca să iasă din închisoare

Frații proxeneți din Vaslui au obținut mii de euro de pe urma femeilor forțate să se prostitueze. Banii ar fi fost trimiși rudelor din România.

În timp ce Cristian și Sebastian Săndulache obțineau peste 10.000 de euro pe noapte, prostituatele din bordel ar fi primit aproape 200 de euro după o noapte în care satisfăceau numeroși clienți.

Potrivit anchetatorilor spanioli, frații din Vaslui au ajuns în Spania în 2013 și, de atunci, pe numele lor au fost deschise 23 dosare penale pentru trafic de ființe umane, viol, spălare de bani și un presupus atac armat în regiunea Galicia.

Înainte de proces, bărbații au stat o săptămână în închisoare, însă au plătit o cauțiune de 30.000 de euro.

sursă foto: ziarulromanesc.net

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img