sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gheorghe Turda, despre momentul în care a fost la un pas de moarte. Declarațiile artistului

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Turda a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, în urmă cu mai mulți ani. Artistul a făcut declarații în exclusivitate la Antena Stars pe marginea acestui subiect și s-a arătat recunoscător divinității pentru că a scăpat cu bine.

Accidentul vascular pe care l-a suferit pe scenă în 2015 nu a fost singura cumpănă de acest fel din viața lui Gheorghe Turda. Interpretul de muzică populară a făcut declarații despre un alt moment din viața sa în care a fost la un pas de moarte. Iată ce experiență paranormală a avut artistul după ce a scăpat „din ghearele morții”!

Gheorghe Turda a fost la un pas de moarte

Gheorghe Turda a vorbit pe larg despre copilăria sa plină de neajunsuri, dar și despre cele mai grele momente din viața lui, la Antena Stars. Cântărețul a menționat și o mare cumpănă pe care a trăit-o în America, în urmă cu mai mulți ani.

Se pare că incidentul a fost atât de grav încât artistul nici nu poate să vorbească prea mult pe acest subiect. Cu toate acestea, cântărețul a mărturisit că „a ieșit din ghearele morții” și i-a mulțumit lui Dumnezeu. Totodată, a precizat că în acel moment i-a apărut și chipul mamei lui.

„Am avut un pasaj greu prin care am trecut și datorită lui Dumnezeu și Maica Precista am trecut și nu mai vreau să-mi mai amintesc de aceste cumpene care mi-au marcat viața. Când am ieșit din ghearele morții l-am văzut pe Dumnezeu și chipul mamei mele.”, a măturisit Gheorghe Turda, pentru Antena Stars.

Această experiență l-a marcat pe renumitul artist, dar copilăria și tinerețea grea l-au ajutat să facă față cumpenelor. Turda a mărturisit că mergea 36 de kilometri cu bicicleta pentru a ajunge la profesoara de canto, care îl pregătea pentru admiterea la facultate. La acea vreme, artistul trăia în sărăcie, după ce averea familiei lui a fost luată de comuniști, părinții săi fiind nevoiți să facă multe sacrificii pentru a-i oferi o educație.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img