vineri, 19 aprilie, 2024

Giani Kirita, atac dur la adresa concurentilor de la Exatlon, sezonul 2! A izbucnit scandalul?

Distribuie:

Publicat:

Giani Kirita a fost unul dintre cei mai controversati concureti de la Exatlon, sezonul 1, dar si liderul echipei Faimosilor. Actualul prezentator de la “Vulturii de noapte“  nu s-a aratat foarte incantat de concurentii sezonului 2 si a marturisit ca desi sunt de mai putin de o luna in competitie, se plang tot timpul.

„Daca incepi sa plangi dupa 3 saptamani… Sunt trei saptamani, nu trei luni. Noi dupa 3 luni am inceput sa simtim niste emotii. De ce sa faci o asa tragedie? Esti intr-o competitie sportiva, trage tare, trage cu dintii, publicul te taxeaza.

Nu mai plange la televizor. Sunt personaje care sunt de doua trei zile acolo si, gata, plang. Nici nu au apucat sa se bronzeze si, gata, plang”, a spus fostul dinamovist.

El a fost de parere ca Adrian Blidaru trebuia sa stea mai mult in competitie, fiind sportiv de performanta. „E sportiv de performanta, Adrian Blidaru trebuia sa stea mai mult acolo! As fi avut o motivatie in plus daca se iesea in functie de criteriul sportiv. (…) S-au grabit cand au inceput cu lupii. Intentia a fost buna, dar nu asa se facea, nu din prima zi”, a declarat Giani Kirita, la FanArena.
Scandal intre Razboinici si Faimosi. ”A vrut sa ma muste de ureche si m-am tras”!
Confruntarea verbala dintre cei doi concurenti a continuat, sub privirile celorlalti si, bineinteles, ale camerei de luat vederi.
Antrenorul de schi l-a provocat pe Mirel: ”Hai, hai! Ce faci? Ce poti sa imi faci?” ”Tu nu vezi ca e camera aici?”, a raspuns Mirel Dragan.
Apoi au inceput glumele, iar Iulian Pitea l-a provocat pe Mirel sa faca o poza impreuna. Numai ca acesta l-a luat de gat si i-a soptit ceva la ureche. Evenimentele nu au degenerat, din fericire, dar Iulian Pitea, atunci cand a revenit in mijlocul colegilor sai, le-a spus acestora ca luptatorul de kempo l-ar fi amenintat ca o pateste atunci cand vor reveni in Romania.
”A zis ca, atunci cand ma prinde acasa… ” (n.r. replica nu poate fi reproduspa). Ana Otvos de la Razboinici l-a persiflat pe Mirel: ”Foarte frumos, Mirel! Brava, ma! Un mare campion! Ai invatat sa vorbesti, prietene! Eu, personal, sunt mandra de tine! Atata poti, atata faci!”
Iar Naomi a intervenit, la randul ei: ”Ce puii mei, asa se vorbeste? Cand am injurat noi vreodata? Unde este fair-play-ul? Deja ma scoate din pepeni!”

Intr-un final, Iulian Pitea a dezvaluit si cum l-a amenintat Mirel Dragan, spunand ca acesta ar fi vrut sa il muste de ureche:
”A venit langa urechea mea si a inceput sa ma ameninte, sa aduca injurii familiei mele. Eu sunt aici, eu ma confrunt cu tine, de ce sa ii implici si pe altii? A zis ca o sa ma bata, ca o sa imi faca nu stiu ce acasa, ca o sa ma astepte la aeroport. Ma strangea de gat foarte tare, a vrut sa ma muste de ureche si m-am tras”.
Scandalul dintre Faimosi si Razboinici nu s-a transformat intr-o bataie, pana la urma, adversarii fiind calmati de coechipieri si de prezenta camerelor de luat vederi. Insa va fi interesant de observat cum se vor comporta cei doi de acum incolo, la Exatlon Romania – sezonul 2, mai ales ca – pe masura ce concursul avanseaza – tensiunea devine din ce in ce mai mare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img