„Fiecare femeie are drumul ei” Gina Pistol a spus tot ce are pe suflet. Iubita lui Smiley a ținut să vorbească public despre asta: „Zâmbete, lacrimi și ambiție”

Publicat:

Gina Pistol, mesajul prin care și-a luat fanele prin surprindere.

 

Gina Pistol este cunoscută și apreciată ca prezentatoare, dar și pentru că este una dintre vedetele active în mediul online, acolo unde se pune la vedere în cea mai naturală formă a sa.

Nu puține au fost momentele când a apărut nemachiată, dar subliniem și despre naturalețea în vorbire, trăire și simțire.

Gina Pistol, îndemn de suflet pentru toate femeile

Astfel că pentru transparența de care dă dovadă mereu în fața internauților, iubita lui Smiley primește deseori complimente și aprecieri, iar acum, în schimbul acestora, dar și pentru a veni cu un sfat pentru toate doamnele și domnișoarele care fac partea din comunitatea sa, blondina a publicat un mesaj de suflet.

Mămica showbiz-ului românesc a venit cu un îndemn pentru toate femeile, după ce chiar și ea l-a pus în practică atunci când a realizat una, alta despre viață, liniște, frumusețe și împlinire.

 

Conform spuselor sale, fiecare femeie este creată din acțiunile și gândurile proprii și tot fiecare femeie are puterea de a-și croi propriul drum în viață.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img