sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gradinita cu P.N. Nr.9 din Husi : Bucurii de Pasti pentru copii !- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Copiii de la Gradinita cu P.N. Nr.9 din Husi, structura Scolii Gimnaziale ,,Ion Creanga”, au avut astazi o surpriza foarte placuta la sosirea in gradinita. Au gasit CD-uri cu cantecele pentru copii, pachetele cu carti, carioci si dulciuri iar bucuria lor a fost foarte mare! Darurile pentru copii au fost pregatite de echipa Tra la la, din Iasi, oameni deosebiti, cu suflet mare, preocupati  de starea de bine a celor  mici prin realizarea de minunate cantecele si desene animate instructive pentru copii. Cantecele precum ,,Azi Grivei e manios!”, ,,Zece degetele”, ,,Iepurasul”, ,,Deschide urechea bine!” si multe altele sunt foarte indragite de copii si le invata mereu cu placere.
Este frumos sa daruiesti! Momentul in care vezi bucuria sincera din ochii celui caruia i-ai daruit e suficient pentru a te face sa te simti implinit si e greu sa substitui cu altceva aceasta senzatie. Acum, in prag de sarbatoarea Pastelui, sa fim mai buni, mai iertatori, sa daruim cu sufletul curat!
Multumim echipei Tra la la pentru darurile aduse si dorim tuturor ca sfintele sarbatori de Paste sa aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Sarbatori binecuvantate!
 
Ed. Tatiana Corciovei si ed. Albu Liliana

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img