vineri, 19 aprilie, 2024

Guvernul a primit UNDA VERDE pentru cresterile salariale

Distribuie:

Publicat:

Guvernul pregateste Legea salarizarii unitare, care va conduce la cresteri salariale masive in anumite domenii. Guvernatorul BNRMugur Isarescu, sustine ca exista un deficit de forta de munca in anumite sectoare si din acest motiv este inevitabila cresterea salariilor. Isarescu a explicat ca trebuie insa sa fim atentie la posibilele dezechilibre macro economice.

”Ceea ce am spus noi si spunem in continuare este ca cresterile salariale sunt inevitabile. Ceea ce trebuie sa facem noi este sa le tinem sub control, sa fim inteligenti.

Echilibrele macro au fost obtinute cu mari sacrificii de catre Romania si trebuie sa fim foarte atentie sa nu le stricam (…) Trebuie sa avem un mixt de politici macroeconomice.

Trebuie sa tinem, ca sa zic asa, buna masura a lucrurilor si asta trebuie sa se faca prin mentinerea unei colaborari cu Guvernul, cu Parlamentul si noi suntem disponibili. Am scapat de anumite capcane generate de schimbarile in domeniul legislatiei financiar-bancare, capcane existente anul trecut si asta este bine”, a declarat Mugur Isarescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img