vineri, 19 aprilie, 2024

HALUCINANT! Care ar fi ONG-urile care au coordonat iesirea in strada! Apare numele lui Soros

Distribuie:

Publicat:

Zeci de mii de oameni au iesit duminica in strada, in toata tara, pentru a protesta impotriva Ordonantelor de Urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale.

„Trimit acest email catre peste 200.000 de cetateni ce au semnat vreodata o petitie pe de-clic.ro si care au optat sa fie tinuti la curent cu campaniile de-clic. Este de departe emailul cu cei mai multi destinatari pe care l-am trimis vreodata.

Nimic anormal pana aici. Dar sa vedem cum este finantata platforma de-clic.ro.

„de-clic.ro urmareste sa se finanteze din donatii individuale. Pentru faza de initiere a platformei, Asociatia Efectul Fluture a desfasurat un proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, finalizat in martie 2016”, se arata pe site-ul respectiv. Asadar, aceasta „comunitate” a luat nastere cu ajutorul Fondului ONG in Romania.

„Eternul sponsor”, prezent si aici

Acum in mintea cititorului se va ivi o noua intrebare: Ce este Fondul ONG in Romania?

Operatorul Fondului ONG in Romania este Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi.

De-abia acum am ajuns la un ONG cunoscut: Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, al carei presedinte este Ionut Sibian.

In anul 2016, flux24.ro scria ca Sibian a incasat  1.107.750 de dolari de la miliardarul George Soros. Ȋn perioada 2006-2012, FDSC a primit peste un milion de dolari de la „The Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe” (CEE Trust), o organizatie condusa de Soros, potrivit sursei citate.

Conform cotidianului Evenimentul Zilei, Ionut Sibian a fost unul dintre cei prezenti la Cotroceni, la consultarea societatii civile, dupa tragedia de la Colectiv.

Legatura dintre Sibian si Serviciul de Telecomunicatii Speciale

In plus, in anul 2015, presedintele FDSC ajunge sa reprezinte Romania pe langa principalele institutii europene, ca membru al Consiliului Economic si Social European (CESE). Alaturi de Ionut Sibian, din echipa CESE facea parte si Marius Opran, finul lui Adrian Nastase – general in rezerva al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), relata la acea vreme publicatia National.

Tragem un semnal de alarma si speram ca serviciile care ar trebui sa apere statul roman sa nu colaboreze cu organizatiile neguvernamentale ale lui Soros. Dupa cum se stie, de numele miliardarului George Soros se leaga protestele recente din Statele Unite ale Americii, dirijate impotriva presedintelui Donald Trump. Mai mult, de curand, Ungaria i-a declarat razboi lui Soros, Guvernul lui Viktor Orban sustinand ca miliardarul american de origine maghiara ar vrea sa destabilizeze statul ce are capitala la Budapesta, prin ONG-urile sale.

SURSA

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img