vineri, 29 septembrie, 2023

Horia Brenciu a vorbit despre motivele care l-au facut sa accepte oferta Antenei 1!

Distribuie:

Publicat:

Mutarea lui Horia Brenciu la Antena 1 a fost o surpriza pentru toata lumea, iar vedeta nu a ezitat sa vorbeasca despre motivele care l-au facut sa accepte oferta postului concurent.

La ora actuala, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei sau mai bine zis nepotii mei, Razvan si Dani, cu emisiunea matinala, bucatarii juniori de la emisiunea culinara, vocile de la “Next Star”, competitia miscarilor, la “Romania Danseaza” sau artistii nebuni de la “Te cunosc de undeva” si bineinteles, cel mai recent transfer, Serviciul Roman de Comedie, sunt repere pe care le urmaresc si ale caror prezenta in peisajul media nu pot crea decat o competitie extrem de sanatoasa.

Primul pas l-a facut sotia mea, producatorul SRC. Pot sa spun ca venind aici, mi-am reintregit si familia. Nu puteam s-o las singura… Nu-mi sta in caracter“, a declarat Horia Brenciu la Observator.

Pe de alta parte, se pare ca Horia Brenciu pe langa aceste motive de “inima”, a fost tentat de postul Antena 1 si cu alte beneficii. Dupa indelungi negocieri, fostul jurat la “Vocea Romaniei” va avea un rol in juriu la “Te cunosc de undeva”, insa si propria emisiune. “Va fi un show de umor, iar Alice va fi producatoarea lui”, a dezvaluit o sursa din Antena 1, citata de click.ro.
 
 Mai multe detalii pe: Unica.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img