vineri, 29 martie, 2024

Horoscop: Fata rea sau cuminte? Vezi cum te vrea in functie de zodia lui!

Distribuie:

Publicat:

Ii plac fetele rele, indraznete si nonconformiste sau cele cuminti si linistite? Zodia iubitului tau iti dezvaluie cum ar vrea sa fii in pat si in afara lui.

Berbec
Ii plac fetele rele, fara niciun dubiu. Ii atrag atentia femeile indraznete, nonconformiste pentru ca langa ele nu se plictiseste niciodata… sau cel putin asa crede la inceput. Vrea sa vada nonconformismul unei femei atat in aspectul ei, cat si in comportament.

Taur
Taurul se simte intimidat in prezenta fetelor rele si indraznete. Le prefera pe cele linistite, calme, cumintele sau chiar sterse pentru ca in fata lor se poate impune mai usor. Asta in viata de zi cu zi pentru ca in pat ar vrea sa vada putina indrazneala din partea partenerei.

Gemeni
Barbatul din Gemeni are nevoie de o femeie puternica, dar nu neaparat rea. In ciuda aparentelor, gusturile lui in materie de femei sunt “clasice”. Ii plac cele rafinate, feminine, puternice, dar care nu socheaza, nu scandalizeaza.

Rac
Racul este atras de fetele rele, dar nu se intelege bine cu ele, caci personalitatea lui e cu totul diferita. Oricat l-ar fascina o femeie care nu tine cont de reguli, pentru relatiile de durata le prefera pe cele linistite si cuminti, care au acelasi stil de viata ca si el.

Leu
Leului nu-i plac nici fetele cuminti, pe care le considera sterse, dar nici cele rele, care simte ca il fac de rusine in societate. Este destul de pretentios si ar vrea o femeie cu personalitate, dar nu indeajuns de puternica incat sa-l eclipseze.

Fecioara
Fetele rele il scandalizeaza si de multe ori se trezeste ca incepe sa le tina morala fara sa vrea, incercand sa le indrume pe calea cea dreapta. Le vede ca pe niste fiice care au nevoie de indrumare. Ca partenera de viata isi doreste o femeie cu principii puternice, eleganta, linistita.

Balanta
Desi nu s-ar zice, gusturile lui in materie de femei sunt atipice. Chiar daca pare un om linistit si tacut, de fapt are o viata interioara foarte puternica. Ii plac femeile care gandesc la fel ca el, care nu tin cont de reguli, care nu au prejudecati.

Scorpion
Scorpionul nu are niste preferinte clare. Cand se indragosteste de o femeie, nu-i pasa daca e cuminte sau “nebuna”, nonconformista sau linistita. Totusi, de cele mai multe ori, inima il impinge catre fetele rele, lipsite de prejudecati.

Sagetator
Prefera fetele care arata si se comporta “altfel”, dar se poate indragosti si de cele “normale”. Important este sa gaseasca el ceva interesant la femeia respectiva. Dar cel mai important este ca mereu vrea ceva diferit de ceea ce are. Cand are o iubita cuminte isi da seama ce tare i-ar placea o fata rea si invers.

Capricorn
Capricornul nu s-ar uita niciodata la o femeie care se imbraca ciudat sau are un comportament altfel decat respectuos si delicat. Gentleman de moda veche, are nevoie de o lady care sa in completeze si sa-i impartaseasca opiniile.

Varsator
Crede ca fetele rele ii pot mentine dragostea vie pe o perioada de timp mai lunga. De fapt, se plictiseste si de ele la fel de repede cum se plictiseste de fetele cuminti. Oricum, el le prefera pe cele indraznete si nonconformiste care fac primul pas in relatie si nu au prejudecati.

Pesti
Ca orice barbat complexat si timorat, Pestele e atras ca un magnet de fetele rele. Insa nu are curajul sa le abordeze si probabil ca nici nu ar rezista mult langa ele. Pana la urma ajunge langa fete foarte cuminti si linistite pe care altii le-ar considera sterse.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img