Husi : Bărbat căzut de pe acoperișul unei clădiri cu doua etaje – FOTO

0
121

 

Un bărbat in vârsta de 24 de ani, din Suceava, care se afla la munca in municipiul Husi pe un acoperiș din curtea Școlii Profesionale Speciale “Sfânta Ecaterina “, a căzut in gol in după-amiaza zilei de miercuri, 16 decembrie .

CITESTE SI –>Carambol cu trei autoturisme in zona Dobrina din Husi – FOTO

Echipajul ambulanței SMURD tip B2 (EPA) a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane de sex masculin care a căzut de la o înălțime de aproximativ nouă metri, de pe acoperișul școlii "Sfânta Ecaterina" din municipiul Huși. La sosirea echipajului de intervenție, victima în vârstă de aproximativ 24 ani se afla în stare de semiconștiență și prezenta multiple traumatisme și fracturi deschise. Victima lucra la acoperișului clădirii. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian" din Huși, fiind diagnosticată cu fracturi deschise la membrele inferioare, traumatisme ale membrului superior stâng și ale mușchilor.

Victima a fost transportată la o unitate medicală de specialitate din județul Iași, deoarece exista posibilitatea ca aceasta să fi suferit traumatisme ale organelor interne.

Autoritățile au demarat o ancheta pentru a se vedea dacă au fost respectate normele de protecție a muncii .

Vom reveni cu detalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.