vineri, 29 martie, 2024

Și banii îți aduc fericirea. Depinde de sumă, mai ales în videochat

Distribuie:

Publicat:

Ce înseamnă banii pentru tine? Știu, de obicei nu prea se discută despre subiectul ăsta, pentru că la noi se considera că e ceva delicat. Dar poate că ar fi cazul să fim mai directe. Cel puțin eu, ca PR la Preziosa, cel mai important studio de videochat din Iași, vorbesc cât se poate de deschis despre asta.

Sunt Claudia și am lucrat ca model mulți ani înainte de a trece în echipa de management. Acum îmi place să ajut femei ca tine, care se gândesc să încerce domeniul ăsta. Treaba mea e să-ți explic cât mai bine totul despre bani, despre ce ai de făcut online, despre discreția pe care ți-o oferim.

Pe lângă aspectul financiar, confidențialitatea e chiar subiectul meu preferat. Când eram model, și eu îmi doream să țin jobul ăsta ca un secret pentru mine. Nu-mi doream să știe cunoscuți de-ai mei că mă ocup cu asta și atunci mi-am făcut banii în liniște.

Câștigă și tu bani în mod relaxat!

Sunt convinsă că și tu ai vrea să ai combinația asta extraordinară: mulți bani câștigați rapid, plus discreție totală. Ei bine, Preziosa e studioul ideal pentru tine din punctul ăsta de vedere. Suntem o echipă exclusiv feminină și e plăcerea noastră să te ajutăm să ai succes.

Relaxarea e esențială pentru reușita ta. Important e să vii la studio relaxată, zâmbitoare. O să-ți vină destul de ușor să fii așa, mai ales când știi că ești bine plătită pentru buna ta dispoziție.

Cât poți să câștigi din domeniul ăsta? Răspunsul e destul de simplu: ca model, nou, te poți aștepta să faci cam 2.000 de euro după câteva luni de videochat. Pe măsură ce devii mai experimentată, suma crește către 2.500-3.000 de euro pe lună.

Aici vorbim despre începutul tău ca model, adică atunci când o iei de la zero. După aproximativ 6 luni la studio, ai șansa să depășești 4.000 sau 5.000 de euro lunar. Toate sumele astea depinde, desigur, de cât de serioasă ești.

Observi că nu vorbesc de frumusețe, de calități fizice, ci de seriozitate. Spun asta pentru că focusul pe ceea ce faci, venitul la timp la program și respectul arătat colegelor sunt esențiale pentru succesul tău financiar.

Gândește-te de pe acum ce vrei să-ți cumperi

O să câștigi și tu sume la nivelul ăsta, sunt convinsă. La Preziosa, te ajutăm printr-o echipă de 14 trainere să înveți ce ai nevoie ca să reușești. Așadar, nu ne bazăm pe noroc, ci pe o bună organizare ca să obții rezultatele pe care contezi.

Mai departe, ai libertatea totală de a cheltui cum vrei banii pe care îi câștigi online. Tu decizi dacă-ți cumperi un telefon nou, bijuterii, parfumuri sau orice altceva. Pentru prima dată în viață, ai independență financiară, nu mai dai socoteală nimănui despre banii pe care îi ai.

După un an în studio, ai chiar șansa să-ți cumperi un apartament sau o mașină. Ne spui ce preferi și noi te ajutăm cu un împrumut fără dobândă. În felul ăsta, îți împlinești visul mai repede decât ți-ai închipuit.

Sună bine pentru tine? Atunci hai să ne vedem cât mai curând! Sună-mă acum la telefon 740.234.235 și te invit la o discuție, la studio. Îți prezint amenajările wow de la noi, colegele din echipă și detaliile financiare.

Dacă mă convingi și tu că ești serioasă și merită să investim atenție și energie în succesul tău, începem o colaborare frumoasă. Abia aștept să lucrăm împreună pentru fericirea ta, la care vor contribui substanțial și banii. O zi minunată ca tine îți doresc!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img