IMAGINI cu criminalul olandez cand pleaca din Romania: Antena 3 a prezentat date conform carora doi romani i-ar fi complici

Publicat:

Olandezul Johannes Visscher, cel care a ucis, vineri după-amiaza, în județul Dâmbovița, o fetiță de 11 ani, după ce a răpit-o și a violat-o, a plecat, în grabă, din România, sâmbătă seara. Criminalul a sosit în România joi, iar în ambele nopți pe care le-a petrecut în București, a locuit în locuri diferite: joi seara, într-un hostel, vineri seara, într-un apartament.

Conform Antena 3, anchetatorii au informații că în noaptea de vineri spre sâmbătă, adică după crimă, criminalul a întreținut relații sexuale în apartamentul închiriat.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’

Tot Antena 3 a prezentat și informația potrivit căreia olandezul a venit și a plecat din țară, și sâmbătă, dar și în 2017, cu doi români, o femeie și un bărbat, așa cum rezultă din imaginile de mai jos. Televiziunea de știri a difuzat și o captură de pe o cameră de luat de vederi din Aeroportul Otopeni, când olandezul s-a îmbarcat, intrând primul în aeronavă.

Numita TVD, născută în 1957, a venit, în 2017, de la Amsterdam la București, cu criminalul, iar sâmbătă a plecat alături de acesta în Olanda. Cu ei a fost și numitul VGP, născut în 1982, care a venit joi și a plecat sâmbătă cu olandezul, așa cum rezultă din documente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img