vineri, 29 martie, 2024

Imagini de la cununia civila a lui Brigitte cu Florin Pastrama. Ilie Nastase a avut prima reactie. „Nu ii urez nimic”

Distribuie:

Publicat:

Brigitte si Florin Pastrama s-au tinut de cuvant si au spus da, in fata ofiterului de stare civila. Imbracata intr-o rochie alba, mulata pe corp, bruneta a facut furori printre innvitati, la bratul sotului ei. 

Fostul tenismen, Ilie Nastase  nu a ramas indiferent si a reactionat dupa ce Brigitte si Pastrama s-au casatorit civil. 

„Trebuia sa renunte mai demult la numele de Nastase. Eu am o sotie care imi poarta deja numele si cu care voi face nunta in august. Nu-i urez nimic, imi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum si ma intereseaza doar de mine si de sotia mea”, a declarat fostul tenismen, potrivit click.ro. 

„Eu vreau sa am o relatie in fata lui Dumnezeu. Eu nu vreau sa traiesc in curvie sau in chestii din astea. Si de aceea eu mi-am dorit sa facem cat mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost casatorita in fata lui Dumnezeu si n-am avut o relatie cum trebuie. (…) Daca eu si Ilie eram in fata lui Dumnezeu, crede-ma ca eu eram fericita cu el si pana in ziua de astazi. Nu si-ar fi bagat raul coada!”, a spus Brigitte, in direct la „Vorbeste lumea”, cu doar cateva ore inainte de marele eveniment. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img