joi, 29 februarie, 2024

Imagini INCREDIBILE cu Viorica Dăncilă la Bruxelles – Cum fuge premierul de întrebările jurnaliștilor străini / VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Imagini incredibile cu premierul Viorica Dăncilă în Parlamentul European! Viorica Dăncilă, aflată la Bruxelles, a ignorat pur și simplu presa străină după întâlnirea cu membrii Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor.

„Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre referendumul pentru căsătoria dintre homosexuali? Doamna prim-ministru, ce reacție aveți?”, a întrebat-o un jurnalist Euronews. Momentul poate fi vizionat la minutul 6.

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări, timp în care a fost flancată de bodyguarzi. Alături de ea și de ministrul Tudorel Toader s-a mai aflat și europarlamentarul Maria Grapini.

În studio, unul dintre jurnaliștii Euronews a vorbit despre această tiradă de întrebări: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img