vineri, 19 aprilie, 2024

Inca un motiv sa mananci ciocolata: este incredibil!

Distribuie:

Publicat:

Un studiu nou dezvaluie inca un beneficiu al ciocolatei, atat de apreciata de multi dintre noi. Astfel, acest aliment ar reduce riscul de diabet. Concluzia a fost trasa dupa analaiza datelor de la 8000 de persoane. Cei care mancau ciocolata o data pe luna aveau un risc mai scazut de diabet, iar cei care consumau de patru ori pe saptamana ciocolata isi scadeau riscul de diabet cu 13%.

Responsabila de aceste beneficii este cacao. Prin urmare, ciocolata care contine mai multa este mai buna. O ciocolata sanatoasa trebuie sa contina minimum 75% cacao. Un patratel de ciocolata neagra dupa masa, ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange si senzatia de satietate se va mentine mai mult timp, asa ca nu vei mai fi tentat sa iei gustari. Specialistii recomanda inca ca portia de ciocolata nu trebuie sa fie mai mare decat varful degetului mare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img