marți, 23 aprilie, 2024

Incendiu de locuinta la Gura Vaii, comuna Stanilesti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Secția de pompieri din Huși a acționat rapid și eficient într-o situație de urgență, trimitând trei autospeciale și echipe specializate pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Gura Văii, comuna Stănilești, luni, 25 martie .

Incendiul, care a prins amploare în momentul sosirii echipajelor de intervenție, se manifesta prin ardere generalizată, afectând o suprafață de aproximativ 35-40 metri pătrați. Cu toate eforturile depuse, persoanele care locuiau în casa respectivă nu au putut fi găsite la momentul sosirii pompierilor, ridicându-se astfel suspiciuni că acestea ar putea fi surprinse de flăcări.

În timpul operațiunii de stingere, situația a devenit și mai dificilă în momentul prăbușirii acoperișului și a planșeului locuinței. Cu toate acestea, pompierii și-au continuat intervenția cu determinare și profesionalism.

În prezent, incendiul a fost lichidat cu succes. Echipele de intervenție continuă să monitorizeze situația pentru a se asigura că focul nu va reizbucni.

Această intervenție rapidă și eficientă a demonstrat din nou angajamentul și profesionalismul pompierilor din Huși în protejarea vieții și proprietății. Comunitatea este încurajată să fie precaută și să coopereze cu autoritățile în caz de astfel de situații de urgență, pentru a asigura siguranța .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img