vineri, 26 aprilie, 2024

Incendiu la o locuinta din localitatea vasluiana GARA-ROSIETI

Distribuie:

Publicat:

In cursul zilei de joi,3 noiembrie, in jurul orei 17.06, un apel primit prin intermediul numarului unic de urgenta 112  in dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J.,  anunta producerea unui incendiu la  mansarda unei locuinte din localitatea Gara – Rosiesti, comuna Rosiesti.  Imediat,  au fost alertate fortele de interventie ale Detasamentelul de Pompieri Vaslui,  precum si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din comuna.

 “Pentru localizarea si lichidarea acestuia,  s-au deplasat doua autospeciale de interventie cu sapte subofiteri,  care au actionat in cooperare cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta.  In momentul sosirii pompierilor militari,  incendiul se manifesta cu flacara deschisa la nivelul mansardei si podului locuintei, cu pericol de propagare si la incaperile situate la parterul imobilului. Flacarile au distrus circa 20 m.p. din astereala din lemn a acoperisului si au degradat zugraveala camerei din mansarda si structura de rezistenta a acesteia. S-a reusit salvarea camerelor de la parter (6 incaperi), a tuturor bunurilor din imobil si a anexelor din gospodarie.”declara Petru IFTENE,purtatorul de cuvant din cadrul ISU VASLUI

In urma verificarilor efectuate la fata locului, dupa lichidarea in totalitate a incendiului, s-a constatat ca evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la instalatia electrica a locuintei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img