luni, 2 octombrie, 2023

Incendiu la o societate din municipiul Barlad

Distribuie:

Publicat:

Trei echipaje de pompieri de la Detasamentul Barlad au intervenit in cursul serii de ieri, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la un operator economic din municipiul Barlad care are ca obiect de activitate precolectarea, colectarea, transportul si depozitarea reziduurilor solide.

Apelul de urgenta a venit in jurul orei 23.00 si in aproximativ patru minute pompierii s-au deplasat la locul evenimentului cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma, cu un ofiter si 16 subofiteri. La sosirea fortelor de interventie, incendiul se manifesta genaralizat, cu violenta, la acoperisul cladirii cu destinatie de birouri si la acoperisul atelierului mecanic, existand pericolul de propagare a flacarilor la statia de distributie carburanti.

“Dezvoltarea si propagarea incendiului s-a facut foarte rapid, din cauza cantitatilor de materiale combustibile prezente in zona de ardere, precum si din cauza observarii si anuntarii cu intarziere a incendiului. Flacarile au distrus aproximativ o suta metri patrati de acoperis, patruzeci metri patrati tavan, trei usi din lemn, cinci cauciucuri uzate si instalatia electrica aferenta si au degradat patru dulapuri metalice si trei bancuri. Interventia prompta a pompierilor a facut ca incendiul sa fie lichidat in limitele gasite in momentul sosirii fara ca acesta sa se extinda si la alte spatii din incinta operatorului economic.” a declarat Petru IFTENE, purtator de cuvant al ISU Vaslui.

    Cauza probabila a incendiului a fost un cos de fum deteriorat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img