sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Publicat:

In cursul zilei de ieri, in jurul orei 16.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta din localitatea Puscasi, comuna Puscasi.        

         „Imediat,  la fata locului s-a deplasat un  echipaj de stingere cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, care a actionat in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din localitate.  In momentul sosirii pompierilor militari la fata locului, incendiul se manifesta cu flacara deschisa, atat  in interiorul locuintei cat si la acoperisul acesteia. In urma incendiului au ars aproximativ treizeci de metri patrati  acoperis confectionat din tigla pe structura din lemn, douazeci de metri patrati planseu din scandura, elementele de inchidere a ferestrelor si usilor,  mobilierul din locuinta, precum si diverse textile. „a declarat PETRU IFTENE,purtator de cuvant al ISU VASLUI

           In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca evenimentul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza jarului cazut din sistemul de incalzire, pe pardoseala combustibila a incaperii in care se afla soba.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite