marți, 28 martie, 2023

Publicat:

Consiliul Judetean Prahova si-a adoptat bugetul, iar la capitolul investitii sunt trecuti zero lei. In schimb s-au alocat bani pentru consilierii judeteni, pentru o vizita de lucru la New York, in SUA.

Presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anuntat ca pentru investitii bugetul propriu din acest an este de zero lei. “Nu sunt bani, bugetul acopera doar functionarea. Acest lucru ne determina ca, la anul, sa gasim solutii – inclusiv surse alternative de finantare – pentru obiectivele noi”, a spus ieri presedintele Consiliului Judetean Prahova.

Investitiile de anul acesta din judetul Prahova vor fi acoperite din excedentul bugetar al anului 2016. Salvarea pentru anul in curs este excedentul din anii trecuti, care va suplimenta necesarul de cheltuieli pentru investitii.

In cadrul sedintei de ieri a Consiliului Judetean Prahova, proiectul de buget a fost discutat si supus votului punct cu punct, pe fiecare dintre cele 18 articole. Unii dintre consilierii judeteni s-au abtinut de la votul anumitor articole, dar in final bugetul a fost aprobat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite