miercuri, 24 aprilie, 2024

Institutiile publice din Vaslui ar fi trebuit sa fie deschise sambata

Distribuie:

Publicat:

Bugetarii aveau de recuperat o zi libera.

Problema este ca prin birouri a cam batut vantul, iar contribuabilii care aveau de rezolvat diverse treburi pe la ghisee, au gasit usile incuiate.

Bugetarii "au fentat" sambata in care trebuiau sa recupereze ziua libera de 30 aprilie. Si nu este prima data cand se intampla asta. Angajatii statului nu s-au inghesuit sa mearga la munca sambata, iar multe dintre institutiile publice au fost mai mult goale. Cei mai multi bugetari au stat acasa.

La Consiliul Județean, de exemplu, institutie care are câteva sute de angajati, birourile au fost goale. Nu au venit nici sefii, nici subalternii, iar daca anul trecut cand au mai avut de recuperat la fel o zi libera, secretarele de la CJ au fost singurele care au venit la birou, anul acesta nu au mai semnat condica de prezenta.

A fost insa prezentata cetatenilor scuza sefilor: “Consiliul Județean va recupera câte o oră în fiecare zi”. Nici la Prefectură nu s-a muncit. Usile institutiei erau incuiate. Si aici sefii au avut o scuza: “ Au lucrat subordonatii de la Permise și Pașapoarte, iar bugetarii de la Prefectura vor recupera ziua libera, sâmbăta viitoare”. Si la Finante a fost inchis, iar contribuabilii veniti cu diverse treburi au constatat ca au batut drumul degeaba. La gradinite au venit educatoarele, nu si copiii, iar la scoli si licee au chiulit o parte din profesorii si foarte multi elevi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img