joi, 25 aprilie, 2024

Întâlnire a motocicliștilor la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Zeci de pasionați de motociclete din România și Moldova și-au dat întâlnire în centrul Vasluiului pentru a încheia sezonul curselor pe două roți din perioada caldă a acestui an.

Împătimiții spun că motocicletele cu sute de cai putere reprezintă un stil de viață. Pe lângă adrenalină, aceștia trăiesc și un sentiment de libertate.

Pasionații de motoare au plecat apoi într-o paradă pe strada Ștefan cel Mare, până la ieșire din Vaslui, către Iași, punctul final fiind parcarea din fața Sălii Sporturilor.

Motocicliștii au dorit să atragă atenția șoferilor de mașini că trebuie să fie conștienți și de prezența lor în trafic.

„Felicit organizatorii pentru acest eveniment, care a însemnat socializare, un mod de exprimare, un loc unde s-au depănat amintiri la o cafea sau un ceai. De la an la an, comunitatea motocicliștilor din județ este tot mai vizibilă în comunitățile noastre, implicându-se în activități sociale și umanitare”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, prezent la eveniment.

În centrul Vasluiului au fost expuse exemplare special comandate sau de serie, de diferite clase și capacități cilindrice.

Copiii au fost extrem de încântați că pot să se urce în șaua motocicletelor și să facă o fotografie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img