vineri, 29 martie, 2024

Intalnire extrem de importanta intre Dragnea, Grindeanu si Iordache! Ce s-ar putea anunta in urma sedintei

Distribuie:

Publicat:

Seful PSD Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Florin Iordache, s-au intalnit, luni, in sedinta grupurilor reunite ale PSD. Nu este exclus ca in urma acestei sedinte sa fie anuntata demiterea lui Florin Iordache din fruntea ministerului, anunta Antena 3.

Amintim ca Florin Iordache a declarat, luni dimineata, ca dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura depusa de PNL si USR, miercuri sau joi, va avea o discutie cu premierul Sorin Grindeanu despre o posibila demisie a sa si va anunta public decizia, el adaugand ca „era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale”.
„Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Florin Iordache, au stabilit ca dupa picarea motiunii de cenzura, joi sau vineri, sa aiba o discutie amandoi si sa ia o decizie in ceea ce priveste Ministerul Justitiei. Am avut o discutie cu premierul si i-am zis ca e decizia lui. Ministrul Justitiei si-a asumat aceasta comunicare defectuoasa”, a precizat Liviu Dragnea, duminica, la un post de televiziune.
Totodata, premierul asteapta explicatii inainte de a lua o decizie in ceea ce-l priveste pe Florin Iordache.

„Eu i-am cerut si nu am uitat sa clarifice intreaga situatie, cum s-a ajuns aici, sa vina sa imi clarifice, sa vina sa isi asume ce s-a intamplat si apoi sa iau decizia, si o voi lua, legata de ministerul Justitiei”, a afirmat si premierul Grindeanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img