Ioana, prietena victimei din scara blocului, povesteste cum a ajuns tanara agresata acasa: „Doua ore nu a raspuns la telefon, era de negasit”

0
62

Au aparut noi informatii in cazul tinerei in varsta de 20 de ani care a ajuns la spital dupa ce a fost batuta intr-o scara de bloc din Alba Iulia. Agresorul i-a furat telefonul si portofelul apoi s-a facut nevazut. Ioana, prietena tinerei, povesteste ca aceasta trebuia sa vina pe la ea, insa nu a mai ajuns. Dupa mai multe ore in care a cautat-o, fata a ajuns acasa.

Fata nu a depus plangere la politie, pentru ca nu si-a amintit ce s-a intamplat.

Prietena ei, Ioana, a povestit ce s-a intamplat dupa atacul brutal.

"Mi-a spus ca vine pe la mine si i-am spus ca o astept. I-am trimis mai multe mesaje, dar nu mi-a mai raspuns. Dupa vreo ora, i-am trimis din nou mesaj, dar ei nu i-au intrat mesajele. Dupa alte 2 ore, m-a sunat prietenul ei daca stiu ceva de Denisa. I-am spus ca nu a mai ajuns la noi. Mi-a spus ca sigur s-a intamplat ceva", a declarat prietena tinerei agresate.

Ea a povestit apoi cum a ajuns fata acasa.

"Isi aduce aminte ce s-a intamplat ce-i spunem noi. Cand ii spunem Denisa ai facut asta, ea isi aminteste: "Da, am facut". Din ce am inteles, ea a plecat din scara blocului acasa cu masina ei. A parcat normal. A ajuns acasa, i-a scris mamei ei ca nu stie ce s-a intamplat cu ea", a relatat Ioana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.