joi, 23 martie, 2023

IPJ Vaslui sare la gatul „piratilor” din transporturi,Vezi rezultatele

Publicat:

In ziua de 05-martie, la nivelul judetului Vaslui a fost organizata o actiune pentru prevenirea si combaterea activitatilor de transport persoane desfasurate in alte conditii decat cele legale.

[rssposition position='1673449089' template='list']

Au fost desfasurate activitati de control pe traseele Vaslui – Ivanesti – Garceni, Vaslui – Solesti – Codaesti, Vaslui – Stefan cel Mare – Zapodeni, Barlad – Puiesti, Barlad – Bacani si Husi – Stanilesti – Lunca Banului.

La actiune au participat politisti din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, politisti locali si specialisti din cadrul Registrului Auto Roman.

Au fost depistati mai  multi conducatori auto care efectuau in mod ilegal transport persoane, fata de care au fost luate masuri de sanctionare contraventionala. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 85 de sanctiuni contraventionale in baza prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 5 pentru incalcari ale Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite si 7 in conformitate cu prevederile Hotararii Consiliului Local nr.66/2009.

Politistii vor desfasura in continuare activitati pentru respectarea prevederilor legale privind activitatea de transport persoane in zona de competenta, printr-o prezenta permanenta in locurile unde se ofera astfel de servicii, luand masuri legale in orice situatie in care se incalca legea.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite