vineri, 29 martie, 2024

Irina Fodor, biografie: Vârstă, familie, carieră. Află totul despre frumoasa prezentatoare TV

Distribuie:

Publicat:

Cine este Irina Fodor? Vezi cum și-a început cariera de prezentator.

Află cine este Irina Fodor. Aceasta a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de astăzi. Vezi aici cum a intrat Irina Fodor în lumea televiziunii.

Biografie Irina Fodor: Carieră

Irina Fodor s-a născut și a copilărit în Buzău.

Aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București.

Prezentatoarea TV a lucrat inițial ca reporter, apoi proiectele au început să apară. La începutul carierei, Irina a avut și roluri secundare în diferite proiecte de televiziune. De asemenea, fiind pasionată de fotografie și frumusețe, aceasta a cochetat și cu lumea modelingului.

Următorul pas important din cariera sa, a fost atunci când Irina Fodor a fost aleasă prezentatoarea emisiunii „Poveștiri adevărate”.

În 2021, Irina a devenit gazda emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, înlocuind-o pe Gina Pistol. Prezentatoarea TV a rămas surprinsă de șansa oferită și a decis să îmbrățișeze acele proiectele.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după „Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii” a declarat Irina pentru a1.ro.

Continaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img