joi, 28 martie, 2024

Ispita Maria a ajuns de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat tinerei de la Insula iubirii

Distribuie:

Publicat:

Reality show-ul Insula Iubirii are parte și de incidente grave neprevăzute. De data aceasta, ispita Maria a ajuns de urgență la spital, după ce a fost mușcată de o maimuță, în Thailanda. Iată ce a urmat după!

Maria a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de o maimuță. Ispita de la Insula iubirii a ajuns să facă mai multe vaccinuri după ce a fost mușcată de o maimuță, căreia a încercat să-i dea de mâncare. În timp ce Rey a scăpat fără nicio zgârietură, în urma interacțiunii cu primata, Maria a ajuns pe mâinile medicilor.

Ispita Maria, de urgență la spital, la Insula Iubirii
În ediția din această seară a show-ului, concurenți și ispitele au făcut un tur prin meleagurile exotice al Thailandei, iar una dintre maimuțele întâlnite le-au dat mari bătăi de cap. După ce i-a furat o plăsuță cu cadouri lui Rey, iar acesta a recuperat-o, Maria a decis să interacționeze și ea cu maimuța, dar rezultatul a fost dureros pentru ispită.

Animalul a mușcat-o pe tânără, în momentul în care aceasta a încercat să-i dea de mâncare.

„L-a început nu a fost agresivă, însă după ce mi-a luat mâncarea din mâna m-a mușcat. (…) Am primit ajutor acolo, până am ajuns la spital. Când am ajuns s-a schimbat situația. M-a pus pe gânduri, dar sunt bine”, a explicat ispita Maria.

După incident, ispita a primit toate îngrijirile medicale necesare, inclusiv câteva vaccinuri, pentru a preveni o eventuală infecție.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img