vineri, 29 martie, 2024

Iubitul Biancai Dragusanu, Tristan Tate, si-a sunat fosta partenera! Cum a incercat Mia de la Toyota sa il desparta de prezentatoarea tv

Distribuie:

Publicat:

Iubitul Biancai Dragusanu, Tristan Tate, si-a sunat fosta partenera!

Bianca Dragusanu este din nou fericita, insa in bratele altui barbat. Prezentatorea emisiunii ‘Te vreau langa mine’ a anuntat saptamana trecuta ca s-a despartit de tatal fetitei sale, Victor Slav.

La cateva zile, vedeta s-a afisat deja cu un alt tanar. Numele lui este Tristan Tate, un englez in varsta de 30 de ani, care s-a stabilit in Romania in urma cu trei ani. Milionarul englez este considerat un adevarat ‘devorator’ de femei sexy.

Tristan Tate a avut o relatie de doi ani cu Mia, o bruneta focoasa, pe care insa a parasit-o pentru a se cupla cu Bianca Dragusanu. Suparata ca a fost lasata balta, Mia a incercat din rasputeri sa revina in viata lui Tristan, insa fara niciun rezultat.

Mia de la Toyota inca sufera dupa fostul iubit, mai ales ca in timpul relatiei, tanara a fost tinuta in puf. Tristan Tate a rasfatat-o pe aceasta cu un bolid de lux in valoare de 90.000 de euro, dar si cu haine si bijuterii scumpe.

Acum va trebui sa isi ia gandul de la toate bunurile materiale, pentru ca englezul este indragostit de Bianca Dragusanu, si pare hotararat sa rupa orice legatura cu trecutul.

Conform unor surse, imediat cum s-a intors de pe litoral, acolo unde a petrecut un weekend romantic in compania Biancai Dragusanu, Tristan Tate si-a sunat fosta iubita si a rugat-o sa inceteze sa il mai caute, pentru ca acest lucru ii afecteaza relatia cu prezentatoarea tv.

Tristan Tate este campion la kickboxing. Are doua centuri. Si cum nu a putut renunta la microbul acestui sport superb, acum Tristan este comentator la Galele RXF. Tanarul locuieste intr-o super vila, este proprietarul unui hotel in Thailanda si face tranzactii cu bitcoin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img